För fotbollsfantasten och La Liga älskaren

Först och främst kan en resa till Spanien bidra till en fantastisk känsla som bryter av vardagstristessen. Förutom att du kan uppleva La Liga fotboll finns många olika saker du kan uppleva i Spanien.

Fotbollsresa med mycket nöje

Oavsett om du vill ha storstadspuls, sol, strand eller underhållande fotbollsupplevelser är Spanien helt rätt val. Varför inte kombinera storstadspulsen i antingen Madrid eller Barcelona med El Clasico som är en av världens bästa och mest kända matcher. Dessutom kan du förutom storlagen Real Madrid och Barcelona få många andra underbara fotbollsupplevelser.

I Madrid kan du också se Atletico Madrid. Nära Alicante på östkusten där många svenskar semestrar har du storlaget Valencia. I södra Spanien är det varmt året om och älskar du värmen kan du kombinera sol, bad med fotbollsupplevelser i Sevilla eller Malaga.

Boka din fotbollsresa idag

Det enklaste sättet att boka en fotbollsresa är att leta online. Planera i god tid och organisera din resa utifrån dina behov. Hitta din favoritmatch och lägg till övriga nöjen som får resan att bli oförglömlig.

Redan idag kan du ta en titt här och jämföra olika destinationer, matchbiljetter och sporter. För dig som är fotbollsälskare finns det många olika La Liga matcher du kan välja mellan!