Musikaler att trollbindas av

Musikaler kanske inte är det första man tänker på när man funderar på nöjen i London. Det har dock blivit allt populärare att gå på musikal och utbudet ökar för varje år. Vi tänkte därför kolla närmare på några av de musikaler som man kan uppleva om man är i London.

Den engelska huvudstaden har mycket spännande att erbjuda för dig som vill se musikaler. Här är ett urval:

Mamma Mia

Detta är en musikal som är fylld till bredden med Abba-klassiker. Men den innehåller mycket mer än så. Denna historia tar med dig till den grekiska ö-världen och du bjuds på kärlek och skratt i mängder. Slå dig ner i sätet på Novello Theatre och gör dig redo för en fantastisk föreställning.

The Lion King

Denna storslagna musikal måste upplevas på plats. Med vacker koreografi, häftiga dräkter och låtar vi alla känner igen från Disneyklassikern är det här en upplevelse utöver det vanliga. Ta chansen och upplev den på plats i London. Kliv in på Lyceum Theatre och bli förförd av denna otroliga upplevelse!

School of Rock

Filmen med Jack Black är en klassiker och nu har du chansen att uppleva denna fantastiska berättelse igen. Filmen har några år på nacken (2003) men den här musikalen gör att berättelsen känns fräschare än någonsin. Den måste upplevas!

Thriller – Live

The King of Pop lever igen! I den här musikalen får vi följa Michael Jacksons liv från genombrottet i Jackson 5 och vidare i hans otroliga solokarriär. Musikalen har spelats på Lyric Theatre sedan 2006 och drar fortfarande storpublik.