Semester för alla

Ibland kan det vara svårt att få ihop den ultimata semesterresan för familjen då alla har olika önskningar och olika intressen och det gäller givetvis också när man reser med vänner. 

Resa med familjen

Idag är det lättare att kunna kombinera de olika intressen genom att lägga ner lite tid och söka på internet. Här kan man få tips på vilka länder som har den temperatur man önskar om soltimmar är viktiga samtidigt som du kan se vilka evenemang som finns i närheten. Kanske blir det en resa till London för att låta tonårsdotterns få shoppa för sparade pengar, ta med sonen på vaxkabinettet, låta frun se en efterlängtad musikal samtidigt som mannen kan få gå på en fotbollsmatch på en stor arena. Här finns det mesta man kan önska sig för att uppfylla familjens önskemål.

Soliga Barcelona

Lika fartfyllt som London är med sina sevärdheter är också Barcelona fast här finns mer solchanser om man vill passa på att få några lata dagar mellan berg och hav. Det är Spaniens näst största stad och bjuder även den på shopping och härliga fotbollsupplevelser, god mat och upplevelser både kulturellt och rent nöjesmässigt med karnevaler som firar lokala helgons födelsedagar. Så kolla gärna med en resebyrå vilka datum som är aktuella för dessa högtider om man vill ha lite fart och fläkt på semestern.